Su ürünleri lisans ve lisansüstü öğrencilerinin ders ve uygulamalarına kaynak olmak üzere hazırlanan bu kitap içersinde; balık anatomisinin klinik olarak önemli konuları işlenerek çeşitli balık türlerindeki organ sistemleriyle ilgili bilgiler verilmiştir. Alabalık, deniz levreği ,çipura, sazan, mersin balığı ve altın balık (japon balığı) gibi ticari öneme sahip balıkların yanı sıra, köpek balıkları ve vatozlar ile çenesiz balıklardan lampreylerin anatomik yapıları da komparatif olarak verilerek konuların daha iyi anlaşılmasına çalışılmıştır. Bu kitap aynı zamanda bugüne kadar yaptığım çalışmalardan ve yürüttüğüm ve yürütülen lisansüstü tezlerden elde ettiğim deneyimleri ve bulguları da içermektedir.

Devamı
Format :Kitap
Barkod :9786053951292
Yayın Tarihi :2008-10-30
Yayın Dili :Türkçe
Baskı Sayısı :2.Baskı
Sayfa Sayısı :184
Kapak :Karton
Kağıt :1.Hamur
Boyut :160 X 235
Emeği Geçenler :
Yazar   : Gülşen Timur
İlgili Eserler