KONUSUNDAKİ EN KAPSAMLI KİTAP!!!
600 BALIK, 48 SALATA, 20 ÇORBA, 39 SOS
· Balıklar hakkında genel bilgiler
· Istakoz, midye, böcek, pavurya, yengeç, tarak gibi kabuklular.
· Kalamar, sübye, ahtapot, mürekkep balığı gibi sert kabuklular.
· Lüfer, levrek, dil, pisi, mersin, kalkan, çipura gibi yumuşak etliler.
· Balık yemekleri
· Deniz mahsulleri
· Çorbalar
· Salatalar
· Soslar
· Turşular

Devamı
Format :Kitap
Barkod :9786051067087
Yayın Tarihi :2013-06-10
Yayın Dili :Türkçe
Baskı Sayısı :1.Baskı
Sayfa Sayısı :420
Kapak :Ciltli
Kağıt :2.Hamur
Boyut :195 X 245
Emeği Geçenler :
Yazar   : Fethi Güngör
İlgili Eserler